---

Första projektet - köpa nya trädgårdsmöbler


skrivet den 20 mar av Valle, klockan:10:10

OM BLOGGEN

Live LARGE är en blogg om mitt hus och mina projekt. 

MINA PROJEKT

De projekt jag ska kika på nu först är att fixa nya altandörrar (de gamla går knappt att stänga), nytt epoxigolv i garaget och förrådet, nya trädgårdsmöbler, måla framsidan och nya dammsugarpåsar till dammsugaren. Skojar bara...

TRÄDGÅRDSMÖBLER

Vi har gamla fula plastmöbler och ska köpa nya utemöbler i trä. Vi börjar med två runda bord, fyra vanliga stolar och två solstolar. Sen behöver vi sidobord, parasol och en ny grill, tänkte mig nån mellanstor Veber som kan stå jämte våra trädgårdsmöbler.

MÅLA

Vår framsida vetter mot norr och det är alger och skit på den vita färgen, så vi tänkte börja med att måla den sidan. En sida i taget så får vi ser hur det går.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt