---

Husrenovering - vi börjar med badrummet!


skrivet den 15 okt av Valle, klockan:10:40

Nu har jag bott i mitt hus i ett par år och har liksom bott in mig ett tag. Det kan vara bra att bo ett tag innan man börjar renovera sitt hus, då har man en bättre uppfattning om vad det är som behöver göras om och hur det bör göras på bästa sätt.

Efter att ha tillbringat ganska många timmar i badrummet (en del tycker nog att köket är husets viktigaste del, jag tycker badrummet) så vet jag precis hur jag vill göra om det nu. Allt från vilken färg jag vill ha på våtrumstapeten till vilka badrumsmöbler jag ska köpa. 

Nu blev det till största delen en vit våtrumstapet med lite struktur och klinker på golvet som påminner om skeppsgolv, i grått med synliga fogar. Det finns klinker nu som ser ut precis som träplankor och som är långa plattor, grymt snygga! Du kan kolla artikeln här, i nuläget har jag ingen bild på det klinker jag ska köpa. När det gäller våtrumstapet kan det löna sig att Googla runt på detta då det finns en hel uppsjö av olika tapeter, eller så begär du in offert från olika hantverkare eftersom du ändå måste anlita någon som har våtrumsbehörighet. Jag gillar ju när det bryter av lite då jag har tänkt att ha nästan helt släta väggar och ett grått skeppsgolv. Därför har jag tänkt sätta ett par rader med kakel bakom toaletten och bakom tvättstället, just för att skapa lite nyans.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt